Navigera bland evenemangen

Filtrera evenemangen med knapparna nedan, eller sök med hjälp av datum och/eller fritext.
Ex. För en MOG aktivitet skriv MOG och distrikt eller bara MOG

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MOG, 50-ÅRSJUBILEUM

18 augusti, 2016 kl: 12:00 - 21 augusti, 2016 kl: 17:00

Rallyskylt MOG 50

2016-08-08

Om en dryg vecka ses vi i Tylösand. Något vi alla ser fram emot.

Tylösand har en av Sveriges längsta sandstränder med möjlighet till fantastiska salta bad. Dock är det vid blåsiga förhållanden riskfyllt att bada på grund av starka bakströmmar. Håll uppsikt på flaggstängerna på stranden. Vid röd flagg – bada inte!

Vid sådana förhållanden så är ett besök i hotellets SPA att rekommendera. Vi har full tillgång till den alldeles nyrenoverade anläggningen med 25m bassäng.

Halmstad är Sveriges golfbanetätaste kommun. Bara ett par hundra meter från hotellet finns den anrika Halmstad GK, som bland annat varit värd för Solheim Cup. Inom 15km finns det ytterligare 3 golfbanor. Hyra av klubbor går att ordna.

Att ta sig till Tylösand är enkelt. Halmstad nås från norr eller söder bäst via den gamla riks-/europavägen och från öster via Nissastigen (väg 26) från Jönköping eller över Ljungby (väg 25). Väl i Halmstad är det tydligt skyltat mot Tylösand.

Tillgängliga väderprognoser säger att vi får runt 20° C och enstaka regnskurar. Vi arbetar på att förbättra detta.

Välkomna!

2016-06-23

Med två månader kvar till seklets största Morgan-event i Sverige kan vi glädjande konstatera att förhoppningarna om ett högt deltagande infriats. Totalt kommer bortåt 270 Morganbilar att trafikera de Halländska vägarna den 18-21 augusti och vid jubileumsmiddagen på lördagskvällen kommer bortåt 450 personer att ha trevligt.

Anmälningssidan är nu stängd och hotellet säljer ut de fåtal rum som finns kvar, inga alls natten lördag-söndag, till dem som vågar tränga sig in bland oss. Vill du boka så går det dock bra genom att ringa till Hotel Tylösand, Kicki Backner på tel 035-30504.

Det har blivit god uppslutning till de flesta aktiviteterna. Dock måste vi tyvärr ställa in go-cart p.g.a för lågt intresse. Inbetalda avgifter regleras på plats. Till de flesta övriga aktiviteterna går det att efteranmäla sig vid mötets informationsdisk efter ankomst.

Vi vill även påminna om att det, utöver arrangerade aktiviteter, kommer att finnas road-books för två fantastiska scenic tours som körs individuellt. Den ena går norrut längs med hallandskusten för att strax söder om Falkenberg vika inåt landet och passera genom skogs- och odlingslandskap på väg söderut. Den andra följer kusten söderut för att runda den vackra Bjärehalvön med Båstad, Hovs Hallar och Torekov och vända tillbaka över Hallandsåsen och genom den lilla fridfulla staden Laholm. Det går att ägna väl en dag för var och en av dessa turer.

Fortfarande finns det möjlighet för den som känner sig manad att anmäla sig som funktionär för några timmar. Anmälan tas emot av Claes Johansson, clan@telia.com.

2016-05-31

MOG 50 Bokningsläget Hotell Tylösand 2016-05-28

Det är nu 464 personer anmälda till 50-årsjubiléet och de kommer i omkring 240 Morganbilar. Uppdateringar fortgår och antalet kan ändras lite.

Av dessa bilar kommer 60 st från andra europeiska länder.
21 st UK – 17 st Tyskland – 6 st Norge – 3 st Holland – 3 st Frankrike – 3 st Schweiz – 2 st Finland –
2 st Danmark – 2 st Italien – 1 st Belgien.
Alla utländska gäster anländer under torsdagen.

Vi fyller hela hotell Tylösand natten mellan lördagen – söndagen. Det finns fortfarande lediga rum nätterna mellan torsdag – fredag och fredag – lördag. Dessa är inte längre enbart reserverade för Morganklubben utan från den 16/5 kan hotellet sälja till vem som helst. För er som inte bokat alla tre nätterna och vill göra det kontakta hotellet med det snaraste via mail till kicki.backner@tylosand.se
För er som ännu inte bokat er men vill delta finns möjlighet till alternativt boende. Gå in på hotellets hemsida och anmäl er så kommer hotellet att hänvisa er till alternativt boende.

Morganklubben finns på plats för incheckning från 10:00 på torsdagen. Rummen disponeras senast från 15:00 men det finns möjlighet att ställa bagage i ett bagagerum.

Till jubileumsmiddagen är 436 personer anmälda och det är även stort deltagande till torsdagens och fredagens middagsbufféer. Under alla tre middagar bjuds det på underhållning.

Besöket hos Koenigsegg är fulltecknade men till de övriga aktiviteterna finns det platser kvar. Har ni inte anmält er och vill delta är det inte för sent utan kontakta hotell Tylösand på mail kicki.backner@tylosand.se.
De två Scenic Tour slingorna kör var och en när det passar.
En förteckning på aktiviteterna finns på MOG:s hemsida.

2016-04-13

VIKTIG INFO OM VÅRT 50 ÅRS JUBILEUM!

Snart är det inte längre möjligt att boka boende på Hotel Tylösand. Rummen håller på att ta slut och dessutom stänger bokningen den 15 maj. Efter detta datum hänvisas till alternativt boende – se länk.

OBS – även vid annat boende skall anmälan till aktiviteter ske via Hotel Tylösands hemsida – se länk 

De som redan gjort anmälan men vill ändra eller lägga till aktivitet kan göra detta genom att skicka mail till kicki.backner@tylosand.se.

Det är ganska många som anmält deltagande fredag till söndag. Ni vet väl att vi har gemensam buffé på torsdagskvällen och aktiviteter under fredag förmiddag. Våra utländska gäster, för närvarande 58 bilar, anländer under torsdagen. Om ni vill ändra er anmälan till alla dagarna skicka ett mail till kicki.backner@tylosand.se.

2015-12-01

Bokningen av rum på Hotell Tylösand har nu nått den nivå att du rekommenderas att snarast göra din bokning till jubileet om du vill bo på hotellet. I anledning av det stora intresset kan du nu fram till den siste februari 2016 endast boka rum för 3 nätter. Vill du bo färre nätter kan du boka detta men blir då placerad på en kölista och får i mars 2016 besked på om det finns plats för dig.

Intresset för vissa aktiviteter är också stort så det är även viktigt att om det är något du gärna vill vara med på bör du anmäla detta snarast.

Alla anmälningar sker via Hotell Tylösands hemsida.

Information om alternativt boende finns här.

2015-10-15

Anmälan kan nu göras här.

2015-10-12

Här en sammanställning  av aktiviteterna. (välj att öppna aktivitet i ny flik eller använd tillbakaknappen i webb-läsaren).

Alternativt boende läs mer……..

2015-09-20

Planeringen inför mötet går vidare och från den 15 oktober blir det möjligt att anmäla sig till 2016 års stora evenemang, klubbens 50-årsjubileum. Mötet har redan väckt intresse bland våra systerklubbar ute i Europa, och vi förväntar att ett flertal deltagare från bl.a. Storbritannien, Tyskland och Schweiz möter upp i Tylösand.

Programmet kommer att vara i form av ett ”smörgåsbord” där ni väljer de aktiviteter som attraherar mest. Till vissa av aktiviteterna kommer det att vara begränsat antal deltagare, varför det gäller att vara snabb med anmälan. På listan står bl.a. konstrunda, go-cart, älgsafari, besök på svensk bilfabrik, ”Ladies drive” och stadsvandring i Halmstad. Utöver dessa aktiviteter kommer det att finnas road-book till ett par scenic drive i omgivningarna att avnjutas i egen takt. Naturligtvis blir det även tillfälle att i olika former umgås med andra hängivna Morganister på hotell Tylösand där huvuddelen av deltagarna kommer att bo.

Ett arrangemang av den här storleken genomförs inte utan ett antal värdar och värdinnor som tar hand om gästerna. Vi behöver därför hjälp av klubbens medlemmar. Ju fler som tar ett pass, desto kortare kan det bli. Har du lust att hjälpa oss så hör av dig till Christer Wahlgren på christer.christine@gmail.com.

Vi siktar emot 200-250 deltagande bilar. Vik den 18-21 augusti 2016 för en upplevelse tillsammans med närmare 500 likasinnade.

VÄLKOMNA !

2015-07-10
Planeringen inför 2016 års höjdpunkt fortsätter. För deltagarna kommer det att finnas ett antal programpunkter att välja mellan. Vi försöker sprida dessa till ett brett intresseområde. De flesta innebär en resa i Morgan till en aktivitet eller sevärdhet. Bland annat konstmuseum, go-cart, stadsvandring, älgsafari, veterantågsresa…

Just nu testar vi dessutom vägar för ett par olika scenic tours i området mellan Falkenberg och Båstad. Halland och Bjärehalvön har många vackra vägar och upplevelser att bjuda på.

Den 15 oktober öppnas anmälningssidan. Till dess – njut av sommarens Morganturer.

2015-05-28
Det är dags att boka in det stora 50 -årskalaset i almanackan. I dagarna tre samlas vi för att fira en av världens äldsta Morganklubbar fyller 50.

Hotel Tylösand, vid havet strax utanför Halmstad, förbereder sig för att ta emot Morganentusiaster från hela Europa. Vi har bokat hotellets alla 237 rum.

Vi samlas torsdagen den 18:e augusti. På fredagen och lördagen väljer man bland ett antal programpunkter vad man önskar se och uppleva. Det stora kalaset är på lördag kväll då vi njuter av vad det fina köket kan åstadkomma, av underhållning och av solnedgången i Kattegatt.

Just nu jobbar en jubileumskommitté med detaljerna. Har du förslag eller önskemål eller är du intresserad av att hjälpa till med funktionsärsuppgifter – hör av dig till christer.christine@gmail.com.

Klubbens hemsida kommer att hållas uppdaterad allt eftersom programmet klarnar. Från den 15:e oktober i år kommer det att gå att anmäla sig och anmälningar skall vara inne senast den 15:e maj 2016. Skulle hotellet bli fullbokat är det ”först till kvarn” som gäller. Du går dock inte miste om mötet då det finns flera alternativ i närheten och det går bra att delta i mötet utan att bo på Hotel Tylösand.

Vi hoppas på fullt hus och mer därtill samt att Morgan kommer att vara det vanligaste bilmärket i södra Halland under några dagar i augusti 2016.

 

Detaljer

Börjar:
18 augusti, 2016 kl: 12:00
Slutar:
21 augusti, 2016 kl: 17:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

HOTEL TYLÖSAND
Tylöhusvägen 28
Halmstad, 302 73
+ Google Map
Telefon:
035-305 05
Webbplats:
http://www.tylosand.se/

Nästa evenemang

  1. MOG East pubkväll

    29 januari, 2020 kl: 18:00 - 21:00
Morganklubben